KOLAY DEĞİL

O kadar da kolay değil. Büyüdükçe hislerden arınmam buna mani değil. Senin kokundan bir parça bulduğumda onun ciğerimin en derinlerine çekip orada saklamamam, bir an nefessiz kalmamam mümkün değil. Kendimi o kadar uyuşturmama, zihnim beni terk edip beni ruhumla yalnız bırakmasına, sıkıcı olmasına rağmen ruhumun, senin varlığının aynı gökyüzünün altında bir yerlerde olduğunu fark edip şenlenmemesi şaşırtıcı değil. Gölgende büyümek isteyen bedenimin, başka gölgelerde yaşayabilmesi olası değil. İkilemlerimin arasında kalan tek seçeneksizin sen oluşunun, acabalarımın seninle beraber kayboluşunun, adımlarımı senin adımlarınla beraber ileriye atışımın bana güven verişinin, senden başka açıklamasının olabilmesi olası değil. Çiçeklerin bu kadar renkli, termometreler eksileri gösterirken benim bu kadar sıcak, seni görmemin üzerinden yaklaşık iki saat geçmesine rağmen, bu iki saatte akrebin bedenimi sokmasının, yelkovanın saati terk edip her 5 dakikada bir yerine gelip, bu iki saati yirmi saat yapmasının, sana duyduğum sevgi, tutku ve özlemin dışında başka sözcüklerle açıklanabilmesi mümkün değil. Bana bir kere sevgiyle dokunduğunda ruhumun tüm çiziklerinin kaybolması, içimi bir coşkunun kaplaması, kendimde bir nefeste Süveyş Kanalı’nı yüzerek geçebilecek kadar enerji dolu hissetmem mucize değil. Özgürlüğü elini tuttuğumda tüm prangalardan, klişeler, insanlardan koparak, tüm varlığımla senin varlığına tabi olarak, senin bir parçan olmaya çabalayarak, ruhunun tüm çıplaklığıyla sonsuza koşarken sana arkandan yetişmeye çalışarak, boşluğun üzerimde yarattığı hafiflikle beraber hissetmem ikilem değil. Gözlerimi kapattığımda, karanlık içerisinde sadece seni görebilmem, sana her daim erişebilmem bilinçaltının dışavurumundan başka bir şey değil. Sensiz kaldığım zamanlarda biriktirdiğim onca yalnızlığın seninle beraber bir anda uçup gitmemesi mümkün değil. Senden başka kimsenin o pis elleriyle bedenime dokunmasına, zihnimi ovuşturmasına izin veremeyecek olmamın sana olan aidiyetimden, tabiiyetimden ve aciziyetimden başka bir açıklaması olması olası değil.


Senden başka sadece ve sadece yalnızlığımla beraber uyuyabileceğimi, onunla uyurken de sana sarılmaya çalışacağımı, bir yerlerde kalmışsa diye kokunun peşinde bir köpek gibi dolanacağımı tahmin etmek pek de zor değil.

Yorumlar

  1. Değilde değil, değilde değil onsuz kaldığın zamanlarda bizle kalsaydın. Bir gün aşka yazmamak da pek mümkün değil kardeşim :|

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

İDRİS BEYİN'İN MEYHANESİ

ANLAMSIZ CÜMLELER

ÖLMEK İÇİN ERKEN